Sikkerhed

Du er her

sikkerhed, cisco

Conscia er specialister i Cisco-sikkerhedsløsninger og tilbyder rådgivning indenfor IT-sikkerhed med fokus på at understøtte indsatsen både før, under og efter et angreb. Cisco tilbyder en komplet sikkerhedsarkitektur, hvor de forskellige sikkerhedssystemer beriger hinanden med kontekstuel information. Vi har integreret Ciscos sikkerhedsløsninger for en lang række virksomheder, heriblandt store finans- og produktionsvirksomheder, og for offentlige uddannelsesinstitutioner, regioner og kommuner.

Beskyttelse af netværket

Som Cisco Gold Partner er Conscia specialiseret i Cisco ASA med Firepower. Cisco ASA-serien er den mest udbredte firewall på enterprise-markedet, og med Cisco Firepower er en række førende sikkerhedsydelser integreret med den klassiske perimeterbeskyttelse og filtrering af netværkstrafikken.

Cisco ASA med Firepower NGIPS (Next-Generation Intrusion Prevention System) øger beskyttelsen før, under og efter et angreb via øget viden om netværket i real-time, der kan kombineres med analyser fra Ciscos egne sikkerhedsspecialister. Cisco AMP (Advanced Malware Protection) foretager analyser, logger historik på sikkerhedshændelser og blokerer malware realtime baseret på sin egen og Ciscos generelle kendskab til det aktuelle trusselsbillede. Cisco AVC (Application Visibility and Control) giver kontrol med almindeligt anvendte applikationer og foretager videre URL-filtrering baseret på kategorier og omdømme. Cisco Firepower beskytter endelig organisationen mod nedetid som følge af tilgængelighedsangreb med Radware DefensePro DDoS-beskyttelse (Distributed Denial of Service). De mange sikkerhedsprodukter, der følger med Cisco Firepower administreres fra Cisco Firepower Management Center, som er et trusselsfokuseret management værktøj, der tilbyder et samlet overblik for håndtering af hændelser i netværket. Cisco Firepower Management Center integrerer med Cisco Identity Services Engine (ISE) under Rapid Threat Containment-konceptet og integrerer ligeledes med SIEM-systemer.

Conscia kan også tilbyde Cisco Firepower integreret med Ciscos Integrated Services Routere (ISR) for øget beskyttelse mod Internettet. Ciscos ISR-routere tilbyder beskyttelse via sikker routing af Wi-Fi-gæstetrafik, avanceret software-segmentering og access control policies med Cisco TrustSec, Cisco Advanced Malware Protection i kombination med perimeterbeskyttelse og stateful-inspektion. Samtidig sikrer Ciscos portefølje af VPN-produkter, at intern kommunikation forbliver sikker, samtidig med at muligheden for adgang fra alle lokationer på kortest mulig tid er understøttet.


Cloud-sikkerhed

Conscia er specialiseret i Cisco Umbrellas produktportefølje (tidligere OpenDNS), og vi var, som de eneste i Norden, certificeret OpenDNS Elite Partner. Cisco Umbrella er næst efter Google den tjeneste, som håndterer det største antal internetforespørgsler, og den er derfor blandt de førende, når det kommer til DNS-baseret Big Data. I kombination med Threat Intelligence fra Ciscos eget security lab stilles disse data til rådighed på en cloud-platform, der giver brugeren en indsigt i det øjeblikkelige trusselsbillede - set fra et DNS-perspektiv. Cisco Umbrella tilbyder en række stærke sikkerhedsydelser. Udgangspunktet for disse ydelser er at tilbyde en effektiv beskyttelse og rapportering baseret på Umbrellas enorme og unikke datasæt.

Cisco Cloud Web Security tilbyder beskyttelse af webtrafik ”as a service” designet til at håndtere og beskytte mod det stigende antal trusler, der er forbundet med at være online i dag. Cisco Cloud Web Security har integration til Cisco Advanced Malware Protection (AMP), hvorved det er muligt at reagere på og beskytte sig imod avancerede malware-angreb. Conscia kan tilbyde en ren Cloud-baseret løsning eller en hybrid løsning med kundeplaceret udstyr. Begge løsninger tilbyder markedsledende beskyttelse af brugere når de er tilsluttet virksomhedens netværk, arbejder hjemme eller er tilsluttet public Wi-Fi f.eks. på et hotel.

Cisco Cloud Web Security kan ydermere integreres med Cisco Cognitive Threat Analytics, som giver dyb indsigt i webtrafikken baseret på loganalyse. Med Cognitive Threat Analytics (CTA) er det muligt at scanne webtrafik for symptomer på trusler og reagere på trusler, der er trængt forbi perimeterbeskyttelsen. Alt dette kan kombineres med Cisco Threat Grid med viden fra Ciscos egne trusselsanalyser og anbefalinger på verdensplan. Endelig giver Cisco CloudLock mulighed for at monitorere brugeradfærd og virksomhedsdata på cloud-tjenester som Google Drive og Box, der i stadigt stigende grad bliver benyttet i organisationerne i dag.

Autentifikation og autorisation

Conscia er eksperter i Cisco Identity Services Engine (Cisco ISE), der imødekommer kravene til let og sikker adgang til virksomhedens netværk fra både virksomheds- og privatejede pc’er, tablets og telefoner. Cisco ISE-teknologien gør det muligt at centralisere sikkerhedsbeslutningerne for hele netværket og håndhæve konsekvente sikkerhedspolitikker, uagtet om man tilgår ressourcer via kabel, trådløs eller VPN.

Cisco ISE er den centrale sikkerhedskomponent i Ciscos sikkerhedsarkitektur, og via Ciscos åbne økosystem (PxGrid) tilbydes blandt andet sikkerhedskoncepter som Rapid Threat Containment (Cisco RTC), der dynamisk kan ændre en eller flere brugeres netværksadgang. Cisco RTC kan derved håndhæve sikkerhedspolitikken automatisk og f.eks. begrænse en brugers adgang fra netværket, trådet, trådløs eller via VPN, mod virksomhedens mest kritiske IT-systemer i datacenteret - uden interaktion fra IT-sikkerhedsafdelingen. Cisco ISE tilbyder derudover en automatiseret gæsteportal og en let og sikker mobil adgang for alle brugere af netværket.


E-mail

Cisco Email Security Appliance (ESA) beskytter imod spam, avanceret malware, phishing samt tab af data forsaget af skadelige e-mails. ESA kan udvides med en advanced malware protection-funktion, der beskytter før, under og efter et angreb. Samtidig udnytter ESA viden fra Cisco Talos, der giver en konstant opdateret indsigt i kendte trusler på globalt plan, og netværksenheder kan inden for minutter få sat nye e-mail-politikker, i samme øjeblik som nye spam-mailkampagner opstår. Med ESAs Forged Email Detection beskyttes organisationen også mod spoofing-mails, som især rettes imod ledelsesprofiler og andre med særlig adgang til den mest følsomme virksomhedsdata.


Monitorering

Cisco Cyber Threat Defense giver nemt og enkelt et centralt og præcist overbliksbillede af hele infrastrukturen - fra det kablede og trådløse access-lag, gennem distributions- og core-infrastruktur til det moderne datacenter med virtuelle driftsmiljøer. Det opsamler, korrelerer og præsenterer realtidsadfærd end-to-end i infrastrukturen, hvilket øger netværks- og sikkerhedsteamets effektivitet, samtidig med at driftsomkostninger reduceres og den overordnede sikkerhedssituation forbedres.


Advanced Malware Protection

Conscia er specialister i Cisco AMP, Cisco Threat Grid og Cisco AMP for Endpoints. Cisco AMP er hjernen i Ciscos sikkerhedsportefølje, der indsamler data, analyserer trusler på netværket og løbende opdaterer en global database med nye malware-trusler. Cisco AMP for Endpoints yder malware-beskyttelse, registrerer uønsket aktivitet og udnytter viden fra tidligere angreb i egen organisation og på globalt plan. Med Cisco AMP for Endpoints er det muligt at svare på fire afgørende spørgsmål i forbindelse med et angreb: Hvem er inficeret, hvilke andre maskiner er berørte, hvad gør malwaren på netværket og hvordan blokerer vi angrebet i netværket?