Webinar: Kom godt i gang med en enterprise-ready cloud-platform

Du er her

Webinar: Kom godt i gang med en enterprise-ready cloud-platform

Af Simon Højland Jørgensen, Senior DevOps Cloud Engineer, CloudPartners - en del af Conscia
Simon Højland Jørgensen er ekspert i alle aspekter af cloud-løsninger og indehaver af en meget flot liste af AWS-certificeringer, der strækker sig fra Developer over SysOps og DevOps til Solution Architect.

Overvejer du at rykke projekter og udvikling op i cloud-løsninger, eller er overvejer du, hvordan du bedst opskalerer din eksisterende cloud-platform? I dette webinar vil Simon Højland Jørgensen, CloudPartners - en del af Conscia, give et indblik i, hvordan du bedst kommer i gang med en cloud-løsning, der samtidig er skalérbar.

Der er mange fordele ved en korrekt cloud-løsning. Det giver foruden agilitet og forøget kapacitet også en stor række besparelser i virksomheden.

Men i takt med at der kommer flere og flere accounts op i skyen, er der en stor risiko for, at man mister overblikket. Det kan betyde, at man betaler for accounts, der ikke bliver brugt til noget, eller det kan pludselig blive for bøvlet at oprette nye accounts.

Det er nogle af de problemer, man kan rende ind i, hvis man ikke har bevaret overblikket og haft en hel klar plan med sin cloud-løsning. Det kan resultere i, at man står et par år inde i sin cloud-løsning, og man er godt i gang - men man høster ikke fordelene.

Se webinaret her