Presserum

Du er her

Seneste nyt

Pressemeddelelse (23/3 2018):

Ny CEO i Conscia Group

København – 23. marts 2018 - Conscias bestyrelse har per 1. april 2018 ansat Claus Thorsgaard, som koncerndirektør.

Claus Thorsgaard kommer fra en stilling som Executive VP of Global Sales i Deltek, der tilbyder kunderne cloud-baserede forretningssystemer. Claus Thorsgaard har mere end 20 års international ledelseserfaring fra enterprise software virksomheder og var før Deltek Chief Operating Officer hos Maconomy A/S.

”Conscia-koncernen er i dag repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Holland. Jeg er overbevist om, at Claus Thorsgaard kan bidrage positivt til koncernens fortsatte internationale vækst,” siger Mogens Elsberg, bestyrelsesformand i Conscia, og fortsætter: ”Markedet udvikler sig hele tiden, og vores samarbejdspartner Cisco er i fuld gang med en transformation mod i langt højere grad at være en softwarevirksomhed. Claus Thorsgaard har kompetencer og mange års erfaring med dette, som vi glæder os til at få i spil.”

Mogens Bransholm, der siden 2008 har stået i spidsen for koncernen og en vækst alene det seneste år fra 150 til 350 medarbejdere, glæder sig til at påtage sig ansvaret for at udvikle Conscias forretningsmodel i de forskellige selskaber i en ny rolle som ansvarlig for Corporate Business Development.

For yderligere information, kontakt:
Dorthe Dahlin Irvold, Kommunikationsdirektør, Conscia
Tlf. 20 42 96 11
Email di@conscia.com


Nyhed (20/3 2018):

Conscia uddanner næste generation kode-eksperter

Conscia, der leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services til nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner, og tidligere er udnævnt af Great Place to Work som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser, har i weekenden holdt et omfattende familiearrangement med fokus på at uddanne næste generation IT-eksperter.

Conscias egne tekniske konsulenter underviste kollegaernes børn i alderen 2-20 år i internettets og computeres opbygning, og Kodepiraterne holdt programmeringskursus, hvor der kunne kodes egne spil. Mange af conscianitternes børn gik hjem med en hjemmebygget og meget billig mini-computer, en såkaldt Raspberry Pi, der kan forvandles til alt fra spillekonsol og supercomputer til wireless access punkt. 

”Vi er en virksomhed, der brænder for teknik og vidensdeling, så selv når vi holder Påskearrangement for familierne, kan vi ikke lade være med at tænke teknologi ind i aktiviteterne,” fortæller Adm. Direktør Peter Rafn, der selv havde sine to døtre med til kode-kursus. ”Jeg er glædeligt overrasket over, hvor hurtigt børn får styr på programmering, og hvor mange kreative ideer de har. Det tegner spændende for fremtidens IT-eksperter.”


Nyhed (6/2 2018):

Conscia udnævnt til Cisco Lifecycle Advisor Partner

Hos Conscia er vi glade og stolte over at være blevet udnævnt til Cisco Lifecycle Advisor Partner.

Lifecycle Advisor er en vigtig del af Ciscos fokus på at sikre, at kunderne får udnyttet deres investeringer bedst muligt. Cisco LCA skal sikre, at virksomheder og organisationer implementerer og anvender Ciscos software korrekt. Derfor har Cisco valgt at udnævne Conscia, som en af de dygtigste og mest kompetente partnere til LifeCycle Advisor.

Det betyder, at Conscia har implementeret processer, der sikrer kundernes succes med software og services købt hos os. Conscia er den første LCA-partner i Ciscos North region, der er blevet certificeret inden for Cisco Enterprise Agreements, Cisco One og Cisco Security services, og vi ser frem til i fortsat at sikre vores kunders succes.

Læs mere om Conscias services her 


Netværket er rygraden i virksomhedens digitalisering

Artikel (Berlingske Business, 7/12 2017):


Peter Rafn, Administrerende direktør, Conscia

Danske virksomheder er dybt afhængige af deres netværk. Alle dele af forretningen er forbundet via netværket, og hvis det går ned, gør det for alvor ondt på virksomheden.

I dag snakker vi om, at vi er kommet til den fjerde industrielle revolution, hvor der er fokus på integrationen mellem den digitale og fysiske verden.

»Næsten alle enheder til fx styring, målinger og transaktioner og indhold som fx data, musik og video er nu blevet digitaliseret,« fortæller Peter Rafn, adm. dir. hos Conscia.

Han husker en tid, hvor det ikke var en katastrofe for en virksomhed, hvis netværket gik ned.

»Før netværket blev virksomheders livsnerve, kunne man bruge disketter eller usb-nøgler til at flytte filer med, netværket var bare noget, der understøttede kontorautomatisering. Oprindeligt var det en sammenbinding af computere og printere på kontoret,« siger Peter Rafn.

I dag er alt afhængigt af netværket, lige fra produktionsstyrings- og overvågningsanlæg til bygningsinstallationer og meget mere.

»Al anden teknologi i virksomheden er forbundet til netværket. Al infrastruktur, der før var separat og i siloer, kører nu i virksomhedens it-netværk,« fremhæver Peter Rafn.

Læs hele artiklen her


Kommune: Man kan ikke længere gemme sig bag en firewall

Artikel (Berlingske Business, 25/9 2017):


Fra maps.google.dk

Kommunerne må i stigende grad forholde sig til digitale trusler som hackere og Malware. Der skal sættes ind med tekniske løsninger, som kan begrænse skaden i de tilfælde, hvor en bruger ved en fejl klikker på et skadeligt link.

“Vi oplever i stigende grad, at vi bliver ramt af Malware-angreb. De er ikke målrettet os, men spreder sig ud på nettet, og hvis en medarbejder klikker på et forkert link, kan det få stor indvirkning på organisationen.”

Det fortæller Lars Kim Lund, it-souschef i Kolding Kommune. Når de i kommunen taler it-sikkerhed, handler det om at etablere en sikkerhedsarkitektur, der gør det muligt at standse et angreb, hvis uheldet skulle være ude. Det er vigtigt at have teknologi til rådighed, der kan identificere, begrænse og standse et angreb, når skaden er sket.

Læs hele artiklen her


Danske kommuner står over for større digitalt trusselsbillede end nogensinde før

Artikel (Berlingske Business, 25/9 2017):


Troels Lindenskov, Salgsdirektør, Conscia

Det er blevet lukrativt for cyberkriminelle at angribe virksomheder og offentlige organisationer med Ransomware og andet Malware. Det giver kommunerne store udfordringer, da de i stigende grad bliver digitaliserede og skal kunne håndtere borgernes data forsvarligt mod de mange hackere.

I den årlige sikkerhedsrapport fra it-virksomheden Cisco er det beregnet, at Ransomware - en type Malware, som låser data og afpresser ejeren for at få det tilbage - i 2016 gav indtægter for omkring én milliard amerikanske dollars. Udgifterne til at håndtere Ransomware beløb sig til hele 17 milliarder amerikanske dollars, fordi virksomheder bliver lagt ned i perioder, ydelser kan blive taget ud af drift eller endda ændret eller ødelagt. De fleste af os har hørt, at Maersk for nylig blev ramt af et cyberangreb. Maersk har vurderet i forbindelse med kvartalsregnskabet, at det ventes at komme til at koste dem mellem 1,3 og 1,9 milliarder kroner!

“Det er astronomiske tal. Og der er kun én ting at sige om trusselsbilledet; angrebene tager til. Den simple forklaring er, at det er en lukrativ mulighed for angriberne,” siger Troels Lindenskov, salgsdirektør hos it-firmaet Conscia, Cisco Gold Partner og leverandør af it-infrastrukturløsninger inden for netværk, datacenter, sikkerhed og mobilitet.

”Man taler ikke længere om, hvis et angreb skulle ske, men mere om hvornår det sker. Når det kan ske for Maersk, kan det ske for alle,” siger Troels Lindenskov.

Læs hele artiklen her

Kontakt Conscia

 
 

Ønsker du at tale med Conscias eksperter eller ledelse, eller har du brug for materiale, så kontakt:

Dorthe Dahlin Irvold
Marketing- og Kommunikationsdirektør

+45 2042 9611
di@conscia.dk

 

Pressefotos