Partnere

Du er her

Conscia er Cisco Guldpartner

Cisco Gold Partner

Conscia har siden 2008 været Cisco Gold Partner. I 2018 blev Conscia den første europæiske Cisco Lifecycle Advisor Partner og som blot anden Cisco partner i verden certificeret som Master Specialized in Networking. Og i 2019 er vi blandt de allerførste Cisco partnere i verden, der har opnået at blive Advanced Customer Experience Specialized.

Derudover har Conscia følgende Cisco-specialiseringer:

  • Master Specialized in Security
  • Advanced Customer Experience Specialization
  • Advanced Security Architecture Specialization
  • Advanced Data Center Architecture Specialization
  • Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization
  • Advanced Service Provider Architecture Specialization

Conscia er desuden Authorized Technology Partner indenfor: Identity Services Engine (ISE) og Cisco Application Centric Infrastructure (ACI).

Andre partnerskaber

Conscia er AlgoSec Partner og bruger deres løsning til holistisk politikstyring for netværkssikkerhed på tværs af cloud, SDN og lokale netværk. Løsningen giver mulighed for at opdage, kortlægge og migrere forbindelser mellem forretningsapplikationer, udføre proaktive risikoanalyser, koble cyber-angreb til forretningsprocesser og automatisk tilpasse netværkssikkerheden på en intelligent vis.

Conscia er certificeret Apple Partner og rådgiver om den forretningsmæssige anvendelse af Apples teknologier, samt hvordan automatisering kan bruges til konfiguration og drift af mobile enheder.

Conscia er AVI Networks Partner og kan tilbyde deres skalérbare og politikbaserede Software Load Balancer, som indeholder firewall (WAF) samt et omfattende analyseværktøj.

Conscia er certificeret som Citrix Platinum Specialized Partner indenfor Networking for Data Center med særligt fokus på NetScaler samt Mobility Management og EMM/MDM-løsningen XenMobile.

Conscia er Ekahau Partner. Vi tilbyder Ekahau Site Survey til at simulere designs af trådløse netværk i Enterprise-klassen samt til dokumentation af dækning, støj, kanaler og interferens, når der laves floor walks.

Conscia er Duo Security Partner og vi benytter deres produktportefølje til at skabe sikker adgang til applikationer og ressourcer fra forskellige lokaliteter og enheder. Et eksempel er integration af multifaktor autentifikation (MFA) direkte ind i Ciscos sikkerhedsportefølje.

Conscia er EMC Business Partner og har et partnerskab på storageområdet med EMC, der gør det muligt at kunne tilbyde løsninger, der matcher de stigende krav til datacenteret.

Conscia er Genexis Partner og tilbyder deres Fiber-to-the-Home (FttH) CPE-udstyr i alle typer af fiberinstallationer. Genexis CPE-produkter giver mulighed for tjenester som HD & 4K IPTV, Gigabit Internet, samt kabel-TV-tjenester i private hjem.

Conscia er LogPoint Partner og benytter deres fleksible værktøj til at øge sikkerheden i netværket væsentligt. LogPoints værktøj samler logfiler og events fra enheder og servere i hele netværket og præsentererer dette i et dashboard.

MobileIron er blandt markedets førende EMM/MDM-producenter. Conscia er MobileIron Partner med fokus på løsninger, der er let tilgængelige for brugerne, og som kræver et minimum af vedligehold.

Conscia har indgået et partnerskab med Nokia omkring deres Fixed Network-portefølje. Conscia ønsker at understøtte vores Service Provider-kunder med end-to-end-løsninger, og med Nokias ISAM-produkter (Intelligent Services Access Manager) kan Conscia nu levere både GPON (Gigabit Passive Optical Networking) og punkt-til-punkt-fiberløsninger til internetopkoblinger for private og erhverv.

Conscia er Plixer Partner og tilbyder deres førende NetFlow og sFlow-analyseredskab  Scrutinizer, der giver et hurtigt overblik over netværkstrafikken, som afhjælper performanceproblemer og kan spore usædvanlig adfærd.

Conscia er Technicolor Partner, og vi hjælper kabeloperatører med at forbedre deres bredbåndsudbud af kabelmodems og gateway-løsninger fra Technicolor. CPE-løsningerne giver operatører og slutkunder mulighed for højere hastighed og avancerede services over DOCSIS 3.0/3.1-netværk.

Conscia er Tenable Authorized Reseller, og arbejder med skanningsværktøjet Nessus, som er en af verdens mest udbredte sårbarhedsskannere, samt andre af deres produkter, der alle hjælper virksomheder med at identificere sårbarheder, reducere risici og sikre compliance.

Conscia er vArmour Partner, og vi benytter deres workflow protection og microsegmenteringssoftware som et nyttigt værktøj, når vi skal sikre netværk og optimere de automatiserede processer og applikationer.

Conscia er VCE Partner og kvalificeret til at levere Vblock-platforme. Produktserien hjælper virksomheder med at gøre brug af konvergeret infrastruktur og cloud-computing.

Conscia er Veeam Gold Partner og tilbyder avancerede backupløsninger til datacenteret baseret på Veeams Availability Platform, som sikrer Enterprise-virksomheder en høj tilgængelighed af applikationer og data på tværs af deres interne infrastruktur eller cloud.

Conscia er VMware Partner og har her særligt fokus på EMM/MDM fra AirWatch og virtualiseringsløsninger til datacenteret i samspil med Cisco UCS-arkitekturen. Conscia er en del af VMwares Enterprise Level Solution Provider Program.

Conscia har et tæt samarbejde med Waystream, hvis produkter er særligt rettet mod Service Providers. Som den eneste partner i Danmark er Conscia certificeret som Waystream Elite Partner.