Om os

Du er her

Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter, sikkerhed og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.

Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

Social ansvarlighed

FNs Global Compact

Hos Conscia understøtter vi FN's Global Compact, der er verdens største initiativ omkring virksomheders samfundsmæssige ansvar.

Global Compact er en samling retningslinjer for, hvordan virksomheder kan bidrage til løsningen af de sociale og miljømæssige udfordringer, som følger med globaliseringen. Med tilslutningen til FNs Global Compact har Conscia forpligtet sig til at tilpasse vores virke og strategier til ti principper inden for områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.


Andre initiativer

Børnenes IT Fond
Conscia støtter hver jul Børnenes IT Fond, som uddeler computere til anbragte børn og unge. En stor mangel på computere blandt anbragte børn og unge - sammenlignet med deres jævnaldrende kammerater – gør at der er særligt behov for støtte på dette område.

Red Barnet
Conscia har erhvervsmedlemsskab af Red Barnet.

Røde Kors
Conscia har aftale med den lokale Røde Kors-afdeling om afhentning af flaskepant som støtte til lokalorganisationen.

Mentorordning med Brøndby Gymnasium
Conscia indgår i et samarbejde med en række lokale virksomheder og Brøndby Gymnasium om mentor-forløb, der giver gymnasieelever mulighed for at opleve offentlige og private arbejdspladser på nærmeste hold.

Genbrug og Svanemærket
På vores kontorer i Brøndby og Aarhus benytter vi svanemærkede produkter, og vi har en aftale om papirgenbrug til vores kontor i Brøndby.