Conscia Network of Knowledge - vi søger nye kollegaer

Du er her

Job hos Conscia

Conscia Network of Knowledge – vil du være vores nye kollega?
Drømmer du om en karriere i en virksomhed i vækst? Er høj kvalitet og professionel kunderådgivning en del af dit DNA? Og trives du i et team, der hver dag omsætter dyb teknisk viden til den bedste oplevelse for kunden? Så se, om vi har en ledig stilling, der matcher din profil.

Vi gør en dyd ud af at have et professionelt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og ambitiøse kollegaer. Om du har hvide sokker i sandalerne eller foretrækker sneakers eller laksko, er ikke så afgørende – for os er det vigtigste, at du både har hjernen og hjertet på rette sted.


Ledige stillinger


Karriere i Conscia

Conscia har kontorer i Brøndby og Aarhus, og vi har nogle af Danmarks største og mest interessante kunder. Vores konsulenter er vant til at arbejde med den allernyeste teknologi, og lyst til hele tiden at lære nyt er en afgørende del af det at være en del af teamet.

Som konsulent sørger vi for, at du har tid i kalenderen til videreuddannelse, og du bliver en del af en kultur hvor vidensdeling om nye teknologier og kundeløsninger er i fokus. Vi har specialister på alle erfaringstrin. Uanset om du søger som lærling eller system engineer med +10 års erfaring med komplekse netværks- og datacenterløsninger, kan Conscia være noget for dig.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning eller har du spørgsmål til Conscia, så kontakt os på +45 7020 7780 eller job@conscia.com.

Se hvem du kender i Conscia