Job

Du er her

Job, Conscia

Ønsker du en karriere i en virksomhed i vækst? Conscia er blandt Danmarks førende netværks- og datacenter-virksomheder, og vi forventer, at vores medarbejdere kan tage os endnu længere. Vi ansætter erfarne konsulenter og særlige talenter i branchen samt teknisk dygtige og erfarne sælgere, der kan omsætte teknisk viden til god kunderådgivning.

Vi er omhyggelige med at vælge nye medarbejdere og har en grundig rekrutteringsproces. Derved sikrer vi et højt fagligt niveau, og at du som ny hos Conscia passer til virksomhedens kultur. Da Conscia vokser, søger vi løbende efter nye profiler til vores konsulentafdeling, salgsteam og vores shared services team.


Ledige stillinger


Karriere i Conscia

Conscia har kontorer i Brøndby og Aarhus, og vi har nogle af Danmarks største og mest interessante kunder. Vores konsulenter er vant til at arbejde med den allernyeste teknologi, og lyst til hele tiden at lære nyt er en afgørende del af det at være en del af teamet.

Som konsulent sørger vi for, at du har tid i kalenderen til videreuddannelse, og du bliver en del af en kultur hvor vidensdeling om nye teknologier og kundeløsninger er i fokus. Vi har specialister på alle erfaringstrin. Uanset om du søger som lærling eller system engineer med +10 års erfaring med komplekse netværks- og datacenterløsninger, kan Conscia være noget for dig.

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning eller har du spørgsmål til Conscia, så kontakt os på +45 7020 7780 eller job@conscia.com.

Se hvem du kender i Conscia