Wireless Update – seneste nyt fra den trådløse verden

Du er her

Praktisk info

Aarhus
4. december 2018
kl. 9-13.00

Nannasvej 7
8230 Åbyhøj

Brøndby
6. december 2018
kl. 9-13.00

Kirkebjerg Parkvej 9, 2. sal
2605 Brøndby

 
Program
9.00 Registrering og morgenmad
9.30 Velkomst
9.45 Hør, hvad du kan forvente af 802.11ax, WPA3 og kryptering for WLC. Vi kommer også ind på design via Cisco DNA med Assurance.
10.45 Pause
11.15 Vi går i dybden med pragmatisk planlægning eller opgradering af AP-installationer. Og så hører du mere om Site Surveys, og hvornår en Ekahau-survey kan hjælpe med arbejdet.
12.15 Afrunding
12.30 Vi fortsætter snakken over frokost

Har du spørgsmål til dette arrangement, så kontakt marketing@conscia.com.

Wireless Update – seneste nyt fra den trådløse verden

På dette seminar går vi i dybden med den seneste udvikling indenfor trådløse netværk.

Vi taler om 802.11ax, og hvad vi kan forvente os af teknologien. WPA3 vil også være på dagsordenen, og vi gennemgår nogle af de mindre typiske krypteringsmuligheder, der er for WLC. Vi kommer ind på Cisco DNA med Assurance og kigger lidt på design og opbygning via denne platform.

I luften med Ekahau
Hvad er den rigtige RSSI, hvordan måles det, og hvordan afgøres hvor AP’erne skal placeres? Vigtige spørgsmål, der er grundlaget for en succesfuld trådløs infrastruktur. 

Vi viser, hvordan man kan komme igennem planlægningen af en ny eller ændret AP-installation på en pragmatisk måde – lige fra identificering af Network Requirements til opgaven kan overleveres til en installatør.  

Conscia egne specialister arbejder med Ekahau Sitesurvey Pro, der er blevet en de facto-standard i branchen. De bruger det til site surveys ude i felten og i stigende grad også til predictive surveys lavet hjemme på skrivebordet. 

For nogle kunder kan det være interessant at udføre dele af survey-arbejdet selv. Vi gennemgår, i hvilke situationer det kan give mening at investere i Ekahau-produkter og træning. 

Vi viser også den nye survey-adaptor Sidekick. Sidekick erstatter USB-netkortet ved surveys. Den indeholder to Wi-Fi adapterer, bygget til survey, en dual-band spectrumanalyser, og den bliver forsynet fra eget batteri. Med Sidekick kan surveys udføres hurtigere, mere præcist og i mange timer på en laptop-opladning.

Målgruppe
Seminaret er særlig relevant for dig med teknisk baggrund, der arbejder med trådløst netværk i det daglige. Hvis du har sikkerhedsbaggrund, vil du også få glæde af at deltage.

Tilmelding
Vi har begrænset plads, og det er gratis at deltage, så tilmelding er nødvendig (Vi tager forbehold for overtegning). Tilmeld dig nedenfor.

Tilmelding: 4/12 i Aarhus

Tilmelding: 6/12 i Brøndby