Moderne Cybersecurity

Du er her

Praktisk info

7. november 2018, kl. 13-16, lokal tid

Hotel Hafnia
Áarvegur 8, 100 Tórshavn
Panorama Vest

Tilmelding
Vi har begrænset plads, og det er gratis at deltage, så tilmelding er nødvendig (Vi tager forbehold for overtegning).

Tilmeld dig

Har du spørgsmål til dette arrangement, så kontakt marketing@conscia.com.

Moderne Cybersecurity

Udviklingen indenfor malware er en af de mest fremtrædende tendenser de seneste år. Vi har bl.a. fået ransomware, der spreder sig, selv om ingen brugere ”gør noget dumt”, og også benytter legitime hjemmesider som fx Google, Dropbox og Github til at sprede de farlige filer.Fra et urealistisk håb om at stoppe alt skadeligt, er fokus nu på reaktionstiden, samt bredden og dybden af sikkerhedsløsninger og processer. Hvad skal der til for at stoppe det værste? Hvad skal begrænse skaden, og hvordan ryddes op i det, du ikke opdager?

På seminaret kommer vi ind på de nyeste teknologier og metoder til at beskytte netværket, automatiserede processer, der frigiver medarbejderressourcer og sikrer langt hurtigere reaktion i forhold til sikkerhedshændelser, samt best-practise, som bringer dig langt hen ad vejen.

Vi taler om beskyttelse med Next-Generation firewalls sammen med eller i modsætning til cloud-baserede tjenester. Vi går i detaljer med de udfordringer, der er med HTTPS-trafik, og hvordan vi bedst håndterer det, ligesom vi viser, hvordan integration af systemer giver fordele langt ud over det, man får ud af enkeltstående systemer.

Målgruppe
Seminaret er særligt relevant for dig, der arbejder med
IT-sikkerhed og cybersecurity på klienter, netværk og firewalls i det daglige.